english >

Jelentkezés

A Művészeti Központban sérült gyermekek (10-16 éves korosztály) és felnőttek (16-99 éves korosztály) számára egyaránt indítunk kurzusokat, 8-10 fős csoportokban. Szívesen látunk bármilyen sérültséggel rendelkező - vagy éppen nem rendelkező - érdeklődőt: a korábbi évek során autista, down-szindrómás, siket vagy látássérült tanulóink éppúgy megtalálták a számukra legmegfelelőbb képzést, képzéseket, mint "egészséges" társaik.  
Az alacsony létszámú csoportok lehetővé teszik, hogy a tanárok elegendő figyelmet tudjanak fordítani minden diákra.

A Baltazár Művészeti Központ kurzusain a tanulók művészetet tanulnak, művészektől, művészi színvonalon.

A tanfolyamokat vezető tanárok csapatát a Baltazár Színház másfél évtizede működő színészképzésében már bizonyított szakemberek, illetve új, nagy szakmai tudással rendelkező művészek alkotják. 

A kurzusokra a tanév során folyamatosan fogadunk jelentkezőket.

A képzések iránt érdeklődő új tanulók számára az első óra ingyenes és bemutató jellegű. Ezen felül az első óra előtt igény szerint személyes beszélgetésre is lehetőséget biztosítunk új tanítványaink, illetve szüleik számára. 

Az óralátogatás alacsony árai - bérlettel még kedvezményesebb - azt a célt szolgálják, hogy a képzéseink bárki számára elérhetőek legyenek. 

További információ, illetve jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

telefonon:
Nagy Réka: 06-30/ 331-0713
Baltazár Színház – iroda:     06 1 3280235
e-mailen:    
info@baltazarszinhaz.hu

Copyright ©‎ Baltazár Színház Alapítvány, 2014. minden jog fenntartva (all rights reserved) | design: Hübner Dorka | fejlesztette: BrandAvenue |