english >

Nyári tábor

A Baltazár Színház életében szinte hagyománnyá vált a nyaranta megrendezett, egy-két hetes intenzív alkotótábor. Szintén fontosnak tartjuk, hogy a Baltazár Művészeti Központ keretein belül ugyancsak lehetőséget biztosítsunk a nyári szünet tartalmas eltöltésére, így a Művészeti központ művészetoktatási kurzusaira építve egyhetes nyári művészeti tábort tartunk. 

A 2013. június 17-21. között megtartott, napközi tábor jellegű, intenzív művészetoktatási hét programjaira a Művészeti Központ diákjai éppúgy jelentkezhettek, mint testvéreik, hozzátartozóik, de természetesen külsős érdeklődőket is szívesen láttunk.

A művészeti tábor résztvevői egy héten keresztül, reggeltől délutánig vettek részt, 10 fős csoportokban. A Művészeti Központ oktatói által vezetett foglalkozások felépítése nem csak az újonnan érkezők, de a Központ tanulói számára is izgalmas, újdonságokkal teli programokat biztosított, ezzel együtt természetesen lehetőség volt a tanév során tanultak gyakorlására, vagy akár pótlására is.

A 2013-as nyári tábor során készült képek megtekinthetők galériánkban.

Copyright ©‎ Baltazár Színház Alapítvány, 2014. minden jog fenntartva (all rights reserved) | design: Hübner Dorka | fejlesztette: BrandAvenue |