english >

Bemutatkozó

A Baltazár Színház 1999 óta működteti a saját elképzelések szerint kidolgozott és felépített, professzionális művészetoktatási rendszerét. A rendszer sajátosságai között kiemelten fontos szerepe van a kompetencia alapú részvételnek, valamint a tudásanyag első kézből, vagyis kortárs művészek által történő átadásának. 

A 2005–ben indított Baltazár Művészeti Központ ennek az – addig kizárólag “belső használatra” működtetett - oktatási rendszernek kiterjesztése, sérült és egészséges jelentkezők számára egyaránt elérhetővé tétele. Az oktatási egységek a komplex színészoktatás egyes elemeiből kerültek kiválasztásra. Az egyes művészetoktatási elemek külön-külön is tanulhatók, de lehetőséget biztosítunk akár az összes általunk tanított művészeti ágban való elmélyülésre is. A foglalkozásokat jellemzően 8-10 fős csoportok számára tartjuk, a színészoktatásban már bizonyított oktatók, művészek vezetésével. 

A képzésekről bővebben itt olvashatnak

Copyright ©‎ Baltazár Színház Alapítvány, 2014. minden jog fenntartva (all rights reserved) | design: Hübner Dorka | fejlesztette: BrandAvenue |