Adatkezelési tájékoztató

Jelen tájékoztató a Baltazár Színház Alapítvány (továbbiakban: Színház) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.
Az adatkezelés célja: Színház kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A Színház a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Színház előadásaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó és adatkezelő: INTERTICKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1139 Budapest, Váci út 99., Fővárosi Bíróság Cg. 01-09-736766).

A hírlevél szolgáltatás igénybevétele során a Színház a személyes adatok (név, e-mailcím), illetve azok bizonyos elemeinek használatával a szolgáltatásról, illetve a színház programjairól tájékoztatást nyújt.

A Színház hírlevelével kapcsolatban a személyes adatokat a feliratkozó hozzájárulása alapján kezeli a Színház szolgáltatásának nyújtásával, tájékoztatással illetve marketing célú megkeresése céljából. A hírlevélre feliratkozó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat hírlevelekről.

Az adatkezelő adatai:
Név: Baltazár Színház Alapítvány
Székhely: 1031 Budapest, Zsófia utca 7.
Telefon: +36 1 328-02-35
Adószám:18091698-2-41
E-mail: info@baltazarszinhaz.hu