Kedves régi és leendő tanítványaink, kedves érdeklődők!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy közel két év kihagyás után a héten újra elindulnak az órák a Baltazár Színház Művészeti Központjában, melyre mindenkit sok szeretettel várunk! 

Egyelőre az alábbi két képzésünket indítjuk el:

Elsőként november 9-i kezdéssel a SZÍNÉSZMESTERSÉG órát, ami délután 16:00-18:00 óra között lesz megtartva, Básti Andrea színésznő vezetésével. 

Óráin Andi a színjátszás során szeretné őket ösztönözni és motiválni, hogy azon képességeiket is gyarapítani tudják, melyek révén sikerélményekben lehet részük. A játékos feladatok és beszédkészség fejlesztése mellett, minőségi előadások létrehozására törekszik, melyek által a színházi világ bensőségesebb szféráiba is bevonhatja a résztvevőket.

Ez egy majdnem 2×60 perces óra, közte félidőben egy kb. 5 perc szünettel. Tehát itt nem 45 percig tart egy óra, mint az iskolákban, hanem 60 percig. 

A másik óránk, a KREATÍV TÁNC, ami november 10-én fog indulni, és 16:00-17:30-ig tart.

Az órát Farkas Dorka tánctanár és koreográfus vezeti. 

Ez az óra 90 perces, közte pár perc szünettel.

A kreatív tánc olyan mozgásforma, mely a testtudatot fejleszti, és lehetőséget nyújt az önkifejezésre. A foglalkozásokon nincs helyes vagy helytelen mozdulat, céljaink egyik legfontosabbika a mozdulatokon keresztül történő kommunikáció, testünk ősi kommunikációs rendszerének és a mozdulat belső forrásának felfedezése. Ugyanakkor a résztvevők érdeklődése mentén új „mozgástartományokba” is eljutunk.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségeken tudtok Nagy Rékánál:

Mobil: 06 30/ 331-0713 / E-mail: nagyreka@baltazarszinhaz.hu

Címünk: 1031Budapest, Zsófia utca 7., Baltazár Ház