Nyári tábor

A Baltazár Színház életében szinte hagyománnyá vált a nyaranta megrendezett, egy-két hetes intenzív alkotóművészeti tábor. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a Baltazár Művészeti Központ keretein belül lehetőséget biztosítsunk a nyári szünet tartalmas eltöltésére, így a Művészeti Központ kurzusaira építve egyhetes nyári művészeti tábort tartunk 2013 óta, minden évben. 

Az elmúlt években tartott napközi tábor jellegű, intenzív művészetoktatási hét programjaira a Művészeti Központ diákjai éppúgy jelentkezhettek, mint testvéreik, hozzátartozóik, de természetesen külsős, vidéki érdeklődőket is szívesen látunk.

A művészeti tábor résztvevői egy héten keresztül, reggeltől délutánig vehetnek részt az órákon 10-15 fős csoportokban. A Művészeti Központ oktatói által vezetett foglalkozások felépítése nemcsak az újonnan érkezők, de a Központ tanulói számára is izgalmas, újdonságokkal teli programokat biztosítanak. A tábor lezárásaképpen a tanítványoknak alkalma nyílik bemutatni a héten tanultakat egy előadással, amit a színháztermünkben tekinthetnek meg a rokonok, családtagok és ismerősök vagy bárki más.